Home » Turism Extern » Grecia » Atena » REVELION 2016 - ATENA avion


REVELION 2016 - ATENA avion

REVELION 2016 - ATENA avion - de la 399 EURO

Rezerva online

 

 SERVICII INCLUSE

 

*        transport avion Bucuresti – Atena si retur, Compania TAROM

*        5 nopti cazare, mic dejun inclus, hotel  TITANIA 4*/similar/ in Atena,

*        transfer autocar aeroport Atena – hotel – aeroport

*        tur panoramic Atena (autocar), inclusiv Akropolis-ul (intrare optional : 12 euro/persoana)

*        ghid grec la Akropolis,

*        Insotitor roman (Tour Leader/ grup).

 

 

 

NU SUNT INCLUSE DAR SUNT OBLIGATORII

 

 

 

*        taxele de aeroport:  135 Euro/ persoana (pot suferi modificari), se achita la Agentie

*        Masa de Revelion: 6o Euro/persoana (fara bauturi alcolice), rezervarea locurilor si plata se vor efectua la inscriere

*        excursiile sunt optionale, se realizeaza in functie de numarul de solicitari!

*        asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata)

*        asigurarea storno - optionala, 2% din valoarea pachetului, se incheie la semnarea Contractului cu Turistul

 

 

 

 

 

 

PROGRAM

 

 

 

ZIUA 1 (30.12.2015): BUCURESTI – ATENA

Intalnire la Aeroportul International Otopeni, ora 14:30 cu conducatorul de grup din partea agentiei organizatoare. Imbarcare cursa TAROM, Bucuresti (16:30) – Atena (18:10). Transfer aeroport – hotel. Cazare la hotel TITANIA 4*/ similar in zona centrala a Atenei.

ZIUA 2 (31.12.2015): ATENA –  LA MULTI ANI, 2016!

Mic dejun. Tur panoramic Atena (autocar). Piata Omonia si Sintagma, Parlamentul, Universitatea, Academia, Biblioteca Nationala, Stadionul tuturor atenienilor (Olimpic), unde s-a desfasurat prima Olimpiada moderna (1896). Vizita optionala la Akropolis (inclusiv muzeul) cu ghid grec, vorbitor de limba romana (intrare optionala: 12 euro/persoana). Dupa amiaza program liber. Seara, REVELION 2016 (pret: 60 euro/persoana, fara bauturi) la sala Oneiron (www.oneiron.gr). Se asigura transfer auto. Muzica (live), dans, program specific, surprize! Cazare la hotel 4* in Atena.

ZIUA 3 (01.01.2016): ATENA – EXCURSIE OPTIONALA “APUS DE SOARE LA CAP SOUNION”

Mic dejun intarziat (ora 10:00). Timp liber la dispozitie. Optional (in functie de numarul solicitantilor), excursie “Apus de soare“  la Cap Sounion. Traseu: Atena - Cap Sounion / Templul lui Poseidon (45 km/sens). Este un traseu extrem de spectaculos, pe langa Marea Egee (pret informativ: 60 euro/persoana - transport auto, dejun la o taverna pe malul Marii Egee, cu specific pescaresc, asistenta turistica). Cazare la hotel 4* in Atena.

ZIUA 4 (02.01.2016): ATENA – CROAZIERA OPTIONALA PE MAREA EGEE

 

 

 

Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Optional: Croaziera de 1 zi in Golful Saronicos (Marea Egee), cu vizitarea insulelor Egina (unde se poate vizita – optional Manastirea/Catedrala Sfantului Nectarie, canonizat in anul 1961 si Templul Athenei, Pronoia), Poros si Hydra. Pret: 95 euro/persoana. Include: transfer auto la punctul de imbarcare (Pireus), croaziera, dejun si program artistic pe vas. Cazare la hotel 4* in Atena.

ZIUA 5 (03.01.2016): ATENA – EXCURSIE IN PELOPONEZ (OPTIONAL)

Mic dejun. Excursie optionala in Peloponez (Tur Argolis), Istmul Corinth, Mycene, cu vizitarea Palatului si Mormantului Dinastiei Atrizilor, Epidavros (teatrul antic, cu acustica unica si muzeul aferent), Nafplion, oras – port construit de venetieni, prima capitala a Greciei moderne – dupa eliberarea de sub otomani. Pret: 85 euro/persoana. Include: transport autocar, tichete intrare obiective, dejun traditional la Mycene, asistenta turistica. Cazare hotel in Atena.

ZIUA 6 (04.01.2016): ATENA – BUCURESTI

Mic dejun. Eliberarea camerelor si depozitarea bagajelor intr-un spatiu amenajat, la ora 12:30. Timp liber la dispozitie.

Ora 18.00. Transfer autocar hotel – aeroport, pentru imbarcare cursa TAROM, Atena (21:00) – Bucuresti (22:35).

 

 

 

 

 

 

OBSERVATII

 

 

 

Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care acestea sunt impuse de terti

Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat, adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera

Conducatorul de grup isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.

Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita de oficialitatile de resort din Grecia, conform standardelor proprii;

Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif,  etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca participantii vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.

Aseazarea in autocar se face in ordinea inscrierii, incepand cu bancheta a doua.

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii

 

Rezerva online

REVELION 2016 - ATENA avion