Home » Turism Extern » Finlanda » City Break la Helsinki, Finlanda


City Break la Helsinki, Finlanda

City Break la Helsinki, Finlanda - de la 364 EURO

Rezerva online

City Break la Helsinki – tot timpul anului

4zile/3nopti

 

Introducere

 

Faceţi cunoştinţă cu Helsinki, unde contrastele între est şi vest şi vechi şi nou se întâlnesc. Acesta este un oraş cu bulevarde pitoreşti, cafenele moderne, arhitectură superbă şi un design modern şi impecabil. Petreceţi un weekend memorabil în capitala Finlandei.


 

Itinerar

 

Ziua 1: Sosire la Helsinki

Sosire la Aeroportul Helsinki, întâmpinare urmată de transfer la Helsinki şi cazare la hotelul localizat central. Dacă sosiţi devreme, vă recomandăm să achiziţionaţi un Helsinki Card, care vă oferă acces la toate punctele de interes importante, muzee şi transportul public.

 

Ziua 2: Vizitarea oraşului Helsinki

După un mic dejun la hotel, vă veţi îmbarca pentru un tur audio cu autocarul de o oră şi 45 de minute. Vor fi atinse puncte ca: Piaţa Senatului, Catedrala Uspenski, Clădirea Parlamentului şi Stadionul Olimpic. Vom face opriri la Monumentul Sibelius şi dacă este posibil la Biserica Temppeliaukio. După aceea, veţi avea restul zilei liber pentru a explora oraşul cu muzeele sale, magazinele, restaurantele şi viaţa de noapte.

 

Ziua 3: Fortăreaţa maritimă Suomenlinna

După micul dejun la hotel, aveţi tot restul zilei pentru a vă bucura de timpul liber. Vă recomandăm să vizitaţi piaţa Kauppatori, care debordează de fructe şi legume proaspete, peşte proaspăt, blănuri şi suveniruri. După prânz vă recomandăm să luaţi feribotul către fortăreaţa maritimă Suomenlinna, inclusă în patrimoniul mondial UNESCO, şi una din cele mai populare atracţii turistice din Helsinki.  

 

Ziua 4: Plecarea

Azi veţi fi transferat din Helsinki la Aeroportul Vantaa pentru drumul înapoi spre casă. Dacă aveţi zbor după amiază, puteţi explora, dacă nu aţi făcut-o încă, minunatul Oraş Vechi (zona Arabianranta) unde trecutul întâlneşte arhitectura şi designul modern al oraşului. Altfel, puteţi să faceţi cumpărături de ultim moment, puteţi vizita un muzeu sau vă puteţi relaxa la o cafenea înainte de a vă întoarce acasă din această aventură la Helsinki.

 

Tarife in euro/pers/loc in camera dubla:

 

Hotel 3*:     364€

Hotel 4*/5*:420€         


 

Tariful include:

 

    * Cazarea pentru 3 nopti cu mic dejun inclus

    * Intampinare si transfer de la aeroportul Vantaa la hotelul Dvs. din Helsinki

    * Sightseeing tour cu ghid in Helsinki

    * Taxa de intrare la Muzeul Suomenlinna

    * Transfer de la hotel in Helsinki la Vantaa la plecare

    * Taxe si servicii

 

 

Tariful nu include:

 

    * Zborurile Bucuresti-Finlanda si retur (serviciu suplimentar la cerere)

    * Mesele si bauturile la restaurante (in cazul in care nu se specifica altfel)

    * Taxele de intrare la obiective

    * Asigurarea medicala (serviciu suplimentar la cerere)

 

 

Aceasta este o cotatie. Costul final poate varia functie de perioada aleasa cat si functie de diferentele de curs valutar iar tarifele zborurilor  si disponibilitatea hotelurilor pot fi confirmate numai in momentul rezervarii.

 

Această excursie poate fi personalizată prin adaugarea de nopti si excursii pentru a se potrivi datelor dumneavoastră de călătorie şi oricăror cerinţe specifice.

Rezerva online

City Break la Helsinki, Finlanda