Home » Turism Extern » Anglia » Circuit de grup cu avionul ANGLIA- FRANŢA


Circuit de grup cu avionul ANGLIA- FRANŢA

Circuit de grup cu avionul ANGLIA- FRANŢA - de la 469 EURO

Rezerva online

 

ANGLIA- FRANŢA Avion           de la 469

8 zile:  Luxembourg, Reims, Paris, Versailles, Fontainebleau, V. Loirei, Canterbury, Londra, Greenwich, Windsor, Oxford, Stratford, Strasbourg, Munchen

REDUCERI de până la 15%*(* prin CUMULAREA reducerilor calculate după cum urmează)

PRIMII 5                    5 % REDUCERE pentru primii 5 turişti înscrişi pe lista cu ordinea de îmbarcare în autocar  

ÎNSCRIERE Early Booking   5 % REDUCERE pentru achitarea a 50% avans din preţul  excursiei până la 15.01.2014                                

REDUCERE 2–6%       pentru GRUPURI (minim 8 pers. pe acelaşi circuit şi aceeaşi plecare) – vezi condiţiile de înscriere                                                               

      REDUCERE 3–5%                            pentru CLIENŢI  FIDELI (minim 3 Vacanţe organizate de Christian Tour sau prin colaboratorii săi)

REDUCERE 3%                 pentru ultimele 5  locuri pe lista cu ordinea de îmbarcare în autocar

 

 Buc. – OTOPENI cursa Lufthansa  decolare ora   06.10                Aterizare FRANKFURT             07.40 

 

MUNCHEN cursa Lufthansa            decolare  ora   21.45                Aterizare OTOPENI                  00.45

 

Ziua 1. BUCUREŞTI- FRANKFURT- LUXEMBOURG- REIMS- PARIS (585 km)         

Întâlnire la ora 04.00 în Aeroportul OTOPENI pt. zbor Bucureşti - Frankfurt cu compania Lufthansa. La prânz, după întâlnirea cu ghidul şi îmbarcarea în autocar, tranzităm Germania spre Luxembourg pt. vizita la Palatul Ducal, Piaţa Constituţiei şi Catedrală. Apoi, scurtă oprire la Reims, unde se va vizita celebra Catedrală, locul de încoronare a Regilor Franţei. Seara sosim la Paris şi începem vizita cu un tur panoramic: Place de la Concorde, L'Arc de Triomphe, Champs Elysees, Tour Eiffel, Palais de Chaillot, Grand Palais, Petit Palais. Cazare la Paris.

Ziua 2. PARIS – VERSAILLES (80 km)

Mic dejun. Dimineaţa se vizitează somptuosul Palat de la Versailles (fără acces în grădini). La întoarcerea în Paris, tur panoramic al cartierului de zgârie nori La Defence. Continuăm vizitarea: Şcoala Militară şi maiestuosul Dom al Invalizilor cu mormântul lui Napoleon Bonaparte, apoi L'lIle de la Cite, inima istorico-spirituală a Parisului, cu impozanta Catedrală Nôtre Dame şi Palatul de Justiţie cu delicata Sainte Chapelle. Urmează Pantheonul, apoi ne deplasăm pe lângă Opera Garnier, Galeriile Lafayette, către Moulin Rouge şi Place Pigale, de unde urcăm spre Sacre Coeur şi Montmartre. Cazare la Paris.

Ziua 3. PARIS- FONTAINEBLEAU- VALEA LOIREI (450 km)

Mic dejun. Timp liber la dispoziţie în Paris pentru explorarea oraşului pe cont propriu. Pentru cei pasionaţi sugerăm o excursie la Disney Land  (deplasarea se face cu RER). În Paris, nu rataţi Muzeele Luvru şi d`Orsay, Centrul Pompidou cu Atelierul Brâncuşi, croaziera pe Sena şi bineînţeles, ascensiunea pe Turnul Eiffel. Opţional (10 euro) excursie la Palatul Fontainebleau, impresionant prin rafinamentul desăvârşit şi apoi în continuare (35 euro) pe Valea Loirei. Se vizitează cel mai renumit castel: Chambord, ce domină peisajul cu arhitectura sa medievală, iar la întoarcerea spre Paris, oprire în pitorescul orăşel Blois pentru a vizita Castelul încărcat de istorie. Cazare la Paris.

Ziua 4. PARIS- CANTERBURY- LONDRA (450 km)

Mic dejun. În continuare, traseul străbate întreaga Picardie spre Calais. Traversarea Canalului Mânecii spre Dover. În drum , vom opri la Canterbury, capitala eclesiastică a Angliei, în atmosfera medievală dominată de renumita catedrală. Sosire şi cazare în zona Londra.

Ziua 5. LONDRA- GREENWICH

Mic dejun. Începem vizita capitalei britanice: Palatul Buckingham, Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Tower Bridge, Turnul Londrei, Parlamentul, Big Ben, Catedrala St. Paul,  Madame Tussaud's- Muzeul figurilor de ceară, British Museum.Timp liber la dispoziţia turiştilor sau plimbare cu vaporaşul pe Tamisa. Opţional, deplasare către Greenwich, cu renumitul observator astronomic. Cazare la Londra.

Ziua 6. LONDRA- WINDSOR - OXFORD- STRATFORD  (395 km)

Mic dejun. Timp liber în Londra sau opţional (12 euro) excursie la Windsor. Se vizitează castelul Windsor, cel mai mare şi unul din cele mai vechi din Anglia, care ne va încânta printre altele cu Apartamentele regale şi Capela St. George`s. Excursia opţională continuă spre Stratford-upon-Avon, locul de naştere al inegalabilului Shakespeare, apoi spre Oxford (Oxford-Stratford 25€), cel mai vechi centru universitar, unde se vor vizita Queen's College, Merton College, Catedrala. Întoarcere pentru cazare la acelaşi hotel la Londra.

Ziua 7. LONDRA- STRASBOURG  (735 km)

Mic dejun. Plecare spre Dover pentru traversarea pe continent. În cursul serii, sosire în Strasbourg. Opţional, croazieră cu vaporaşul pe râul Ill, pentru a admira pitorescul cartier Petite France şi Consiliul Europei. Cazare în zona Strasbourg.

Ziua 8. STRASBOURG- MUNCHEN (355 km)

Mic dejun. Începem vizita capitalei Alsaciei cu  Catedrala Notre Dame de Strasbourg şi Palatul Rohan. Plecare spre Salzburg, cu popas în Munchen, unde vă vor încânta: Marienplatz, Primăria şi Frauenkirche. Transfer la aeroportul din Munchen pentru zborul spre Bucureşti.

 

DATE de PLECARE 2014

21.06, 08.07

23.07, 07.08

03.09

Supl. SINGLE

COPII

6- 12 ani

Loc în cameră DBL

475 €

485 €

469 €

165 €

435 €

 

Pe acest program, în sezonul 2013 s-au realizat TOATE cel 3 grupuri.

 

PREŢUL INCLUDE:

NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ:

Calendar.setup({ inputField : "din_data", button : "cal" });