Home » Turism Extern » Turcia » Kusadasi » Circuit de grup cu autocarul Kusadasi


Circuit de grup cu autocarul Kusadasi

Circuit de grup cu autocarul Kusadasi - de la 269 EURO

Rezerva online

Turistic                                                                     Plaja la Marea Egee     

 

http://www.familytravelgames.com/ROAD_TRIP_LOGO_CAR_NEW.gifhttp://www.nevermind.ro/robus/components/com_virtuemart/shop_image/product/bd0b920cd60579b81b3c174b49fe8811.png

 

       
   

HOTEL

ASENA 3*

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


9 nopti

 
 

Plecari din

 

 

u/

 
 

 


Cluj Napoca – Alba Iulia – Sibiu – Rm Valcea – Pitesti - Bucuresti

 
 

Avans la inscriere

 
 

 

 


30%

Bine de stiut

 

 
 

 


Autocarele transportatoare sunt cele mai moderne din industria turistica, toate clasificate 3*, echipate cu sistem audio-video, aer conditionat, scaune rabatabile.

- turistii se vor prezenta la locul de imbarcare cel putin cu jumatate de ora mai devreme fata de orele de plecare mentionate.

- pentru plecarile din tara pot aparea intarzieri pe traseu din diverse motive care nu tin de agentia noastra (trafic).

-asezarea in autocar va fi realizata de catre ghidul insotitor conform diagramelor de imbarcare (in functie de ordinea inscrierii turistilor in agentie).

- autocarul face popasuri pe traseu la aproximativ 3 ore. 

- distanta Bucuresti – Kusadasi este de aproximativ 1100 km, pe care ii parcurgem in aproximativ 20 ore.

- clasificarea hotelurilor este data de autoritatile in domeniu din tara respectiva.

- cazarea incepe cu ora 14.00 in prima zi de sejur iar eliberarea camerelor se va face in functie de regulamentul intern al fiecarei unitati de cazare in jurul orelor 10.00.

 
 

Formalitati

 
 

 

 


La frontiera  este obligatorie detinerea unui pasaport valabil minim 6 luni.

Asigurarea medicala de calatorie  este obligatorie. Pentru a putea iesi din tara, copiii sub 18 ani trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care ii insoteste, in cazul in care nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa il prezinte la frontiera.

 

     

 

ZIUA 1-   Spre Turcia.....

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 18.30 de la Metrou Basarab din Bucuresti. Plecare ora 19.00 pe traseul Bucuresti - Giurgiu - Ruse - Veliko Tarnovo - Edirne – Istanbul - Kusadasi. Pe timpul noptii se va traversa  Bulgaria.

ZIUA 2 -  Hos geldiniz!” - Bine ati venit in Turcia !!

Sosim in Turcia si oprim o noapte in Istanbul.

 

ZIUA 3 -  Spre Kusadasi …

In cursul dupa-amiezii  ajungem in  Kusadasi. Cazare  la Hotel Arora 4*.

 

ZIUA 4 – 8  Va propunem sa participati la urmatoarele excursii optionale:

 

* Excursie la Efes - orasul antic.  Excursie pe coasta de sud a Turciei, orasul care gazduieste una dintre cele 7 minuni ale lumii antice - Templul zeitei Artemis. Putem vizita Marele Teatru (cu o capacitate de 25.000 locuri), Biblioteca lui Celsius, Templul lui Hadrian si Fantana lui Traian.

 

* Excursie la Pamukkale - terasele de calcar. Ne lasam fascinati de cascadele din calcar si de cea mai originala piscina din Turcia - piscina Cleopatrei. Vizitarea teraselor de la Pamukkale ne prilejuieste descoperirea vechiului oras Hierapolis. Astazi putem admira: Teatrul, Biserica Bizantina, Martiriul Sf. Filip, Drumul de marmura, Templele, Necropolele, Poarta Bizantina si Arcul lui Domitian.

 

 

* Excursie la Cetatea Pirene, Miletos – situata aproape de lunca sinuosului rau  Meander, dar pe un varf stancos si inconjurat de impresionante fortificatii, cetatea Priene se mandreste cu Templul Zeitei Athena, Casa Sacra, Templul lui Zeus. Cetatea Milet este unul dintre cele mai vechi orase ale Ioniei, aflat la nord de Soke si la 60 km de Kusadasi. Este, de asemenea, orasul multor oameni de stiinta si filozofi, ca Thales, Isidor (arhitectul Hagiei  Sofia din Istanbul).

 

* Seara  turceasca – Puteti petrece o  seara placuta la un spectacol organizat in cel mai vechi castel din Kusadasi – Kervansaray. Veti viziona momente artistice cu specific turcesc: dansuri populare precum  si vestitele dansatoare din buric. (In pret sunt incluse transportul, cina, bauturile racoritoare).

 

* Picnic pe vapor – plimbare cu vaporasul pe Marea Egee – Turcia este renumita pentru frumusetea tarmurilor iar aceasta plimbare va ofera ocazia de a o descoperi in toata splendoarea ei. Statiunea Kusadasi detine unul dintre cele mai mari porturi de yahturi de pe coasta egeeana, impozante vase de croaziera acostand aici in fiecare an (In pret sunt incluse transportul, pranzul, bauturile racoritoare).

 

* Adaland  si Aquafantasy – parcuri de distractii  doua din cele mai mari parcuri de distractii cu apa din Europa. Situate in inima naturii, parcurile de distractii satisfac cele mai exigente preferinte (In pret sunt incluse: transportul si taxele de intrare).

 

ZIUA 10  - Catre Romania ...

Mic dejun. Program liber. Dupa-amiaza ne vom imbarca in vederea deplasarii spre Romania cu o noapte cazare la Cannakale.

 

ZIUA 11 - Din nou acasa!!!

 In cursul diminetii, in functie de formalitatile vamale, vom sosi in Bucuresti.

 

 

Vacanta in Kusadasi
            

Rezerva online

Circuit de grup cu autocarul Kusadasi