Home » Turism Extern » Turcia » Istanbul » Circuit de grup cu autocarul - Turcia


Circuit de grup cu autocarul - Turcia

Circuit de grup cu autocarul - Turcia - de la 175 EURO

Rezerva online

 

 

SHOPPING SI VIZITA LA ISTANBUL

Autocar cu plecare din Cluj Napoca

FEBRUARIE: 04.02-09.02.2014 / MARTIE: 04.03-09.03.2014

APRILIE: 3.04-8.04.2014 / MAI: 30.04-05.05.2014

+ NOU 30.05

OCTOMBRIE: 7.10-12.10.2014 / NOIEMBRIE: 04.11-9.11.2014

GRATUIT: CROAZIERA PE BOSFOR, TUR PIETONAL, TRECERE IN ASIA

 

Ziua 1: Plecare la ora 18:00 din Cluj-Napoca pe traseul: Targu-Mures, Sighisoara, Medias, Sibiu, Ramnicu Valcea, Pitesti, Bucuresti, Ruse, Edirne, Istanbul.

 

Ziua 2: Ajungem in Istanbul in jurul orei 14:00, cazare hotel 3*. Va propunem un tur pietonal cu insotiroul de grup in centrul istoric al orasului- Piata Sultanahmet (vom admira Moscheea Albastra, Palatul Topkapi, Biserica Sfanta Sofia, Grand Bazar). Timp liber. Cazare hotel 3*.

 

Ziua 3: Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi sau vizitarea singurei metropole din lume situata pe doua continente. In plimbarea dumneavoastra prin Istanbul veti fi fascinati de Aya Sofia- principala cladire bizantina din Istanbul, Moscheea Albastra – cea mai mare si singura moschee cu sase minarete din Istanbul, care s-a dorit a fi rivala Sfintei Sofia. Hipodromul, Obeliscul faraonului Thutmose, Coloana serpuita, Coloana lui Constantin al VII-lea, Palatul Topkapi- considerat simbolul si centrul administrativ al Imperiului Otoman, cu multe gradini interioare si o priveliste superba asupra Bosforului. Palatul Dolmabahce- a fost resedinta a sase sultani si cuprinde 285 de camere, iar in una din ele puteti  vedea si astazi renumitul candelabru de 4.5 tone cu 750 de lampi. Cazare hotel 3*.

 

Ziua 4: Mic dejun. Timp liber pentru vizite sau cumparaturi - Grand Bazar- unul dintre cele mai mari bazaruri acoperite din lume, cu peste 50 de stradute si 4000 de magazine in care veti gasi covoare, piele, antichitati, bijuterii, ceramica, textile, haine, pantofi, dulciuri etc. Spice Bazar - locul ideal pentru a achizitona mirodenii traditionale, fructe confiate, nuci, seminte. Istiklal Caddesi este o strada pietonala foarte iubita de cunoscatorii Istanbulului, pasionati de cumparaturi de calitate. Exista si foarte multe mall-uri, cel mai renumit fiind Cehavir mall- considerat a fi cel mai mare mall din Europa si al 6 lea din lume. Cazare Hotel 3*.

 

Ziua 5: Mic dejun. Pentru a va detasa de agitatia Istanbulului va invitam la o Croaziera pe Bosfor. Croaziera dureaza in jur de o ora si jumatate si este o plimbare agreabila ce permite vederea din larg a coastelor Bosforului si a celor doua poduri care il traverseaza. In plus, vom trece cu autocarul peste Bosfor in Asia. Dupa-masa pornim catre tara, unde vom ajunge a doua zi in functie de formalitatile vamale.

 

Pret/persoana: 175 EURO (loc in camera dubla/tripla)

Supliment camera single: 45 euro

Reducere copil 2-6,99 ani in camera dubla (fara pat suplimentar):  50%

Reducere copil 7-11,99 ani in camera dubla (fara pat suplimentar): 30%

*Oferta este valabila pentru grup minim 40 persoane

 

 

 

Text Box: SERVICII INCLUSE:

l   Transport autocar clasificat 3* Cluj Napoca - Istanbul si retur;

l   Cazare 3 nopti, hotel 3* cu mic dejun , in Istanbul;

l   Tur pietonal zona Sultanhmet;

l   Croaziera pe Bosfor;

l   Trecere cu autocarul in Asia

l   Insotitor roman de grup.

Text Box: NU SUNT INCLUSE IN PRET:

l   Intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale;

l   Asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata);

l   Asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice;

l   Transfer din Oradea, Baia Mare, Bistrita, Satu Mare, Zalau, Alba Iulia (15 euro/persoana/dus-intors)

Text Box: GRUP MINIM:

Tariful ofertei a fost calculat la un grup minim de 40 persoane. Pentru un grup de 30-39 persoane, tariful se majoreaza cu 25 EURO/ persoana. De asemenea, in acest caz, agentia isi rezerva dreptul de a schimba hotelul, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.

 

Text Box: CONDITII DE RETRAGERE / PENALIZARE:

- 50% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face in intervalul  de 29-20 zile calendaristice înainte de data plecării;

- 80% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face in intervalul  de 19-10 zile calendaristice înainte de data plecării;

- 100% din preţul pachetului de servicii, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic sau egal cu 9-4 zile înainte de data plecării;

Text Box: TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: Cu 3 saptamani inainte de data inceperii circuitului.
 

Text Box: OBSERVATII:

§  Documente necesare calatoriei: intrarea in Turcia se face doar pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara. MAE recomanda cetatenilor romani care calatoresc în Turcia sa detina, pe langa pasaport, si cartea de identitate, care contine date suplimentare de identificare. Copiii au nevoie de pasaport individual.

§  Cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in scop turistic în Turcia nu mai au nevoie de viza de intrare pe teritoriul acestui stat. Perioada legala de sedere fara viza este de pâna la 90 de zile.

§  Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Turcia conform standardelor proprii;

§  Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.

§  Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

§   Check-in-ul si check-out-ul sunt cele hotarate in functie de politica hotelului.

§   Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.

§  Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider,   seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. De asemenea, in momentul efectuari cazarii, hotelul poate solicita drept garantie cartea de credit sau o anumita suma de bani rambursabila la sfarsitul sejurului.

§   Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.

§  Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: 1. sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; 2. sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; 3. adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.

§  Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentia Paralela 45. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca participantii vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este  calculat pentru un grup minim de 25 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional.

§   Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua. Acestea se vor comunica inainte de plecare, nu mai devreme.

§  Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Rezerva online

Circuit de grup cu autocarul - Turcia