Home » Turism Extern » Elvetia » Circuit de grup cu autocarul, Elvetia - Austria - Italia


Circuit de grup cu autocarul, Elvetia - Austria - Italia

Circuit de grup cu autocarul, Elvetia - Austria - Italia - de la 469 EURO

Rezerva online

ELVETIA – AUSTRIA -ITALIA        

 

 

ZIUA 1. BUCURESTI - BUDAPESTA (835 km)

Plecare din Bucuresti (ora 6:00) din parcarea de la Ateneu (Restaurant Cina). Sosire si cazare la Budapesta.

ZIUA 2. BUDAPESTA – MELK - SALZBURG (545 km)

Mic dejun. Deplasare spre Salzburg. Oprire la Melk pentru a vizita celebra manastire benedictina. Sosire in Salzburg, orasul muzicii, dominat de fortareata Hohensalzburg, pentru un tur pietonal: Gradinile Mirabell, Domul, Casa lui Mozart, Orasul vechi. Cazare la o pitoreasca pensiune din zona Salzburg.

ZIUA 3. CASTELELE  LINDERHOF si NEUSCHWANSTEIN - DORNBIRN ( 385 km)

Mic dejun. Incepem circuitul Castelelor Bavariei descoperind lumea fanteziei in care traia Ludovic de Bavaria si vizitam renumitul Palat Linderhof. Urmeaza Castelul Neuschwanstein, superb amplasat intr-un cadru natural unic. Sosire si cazare in zona Dornbirn.

ZIUA 4. DORNBIRN - CASCADA RINULUI – ZURICH – VADUZ – DORNBIRN ( 280 km)

Dupa micul dejun, deplasare spre Zurich. Tur pietonal: Grossmunster (catedrala protestanta, fondata de Carol cel Mare), Fraumunster (cu vitraliile remarcabile ale lui Marc Chagall) si din nou Bahnhofstrasse. Optional, excursie la Schaffhausen (50 km) pentru a admira spectaculoasa cascada a Rinului. Dupa-amiaza, la intoarcerea in Dornbirn vizita la Vaduz, capitala micutului stat Liechtenstein. Cazare in zona Dornbirn, la acelasi hotel.

ZIUA 5. DORNBIRN - INTERLAKEN – BERNA - ANNECY (495 km)

Mic dejun. Deplasare spre Interlaken, celebra statiune montana superb amplasata intre 2 lacuri la poalele Alpilor. Continuam traseul spre Berna, capitala Elvetiei, unde vom vizita: Rathaus, Marktgasse si Kramgasse, Catedrala St. Vicentiu. Cazare Annecy.

ZIUA 6. ANNECY - GENEVA - CHAMONIX - MONT BLANC - ANNECY (220 km)

Mic dejun. Plecare spre Geneva pentru un tur de oras: Catedrala St.Pierre, Place Neuve, Primaria, Maison Tavel, iar seara, sediul ONU. Timp liber in Geneva sau excursie optionala spre taramul stancilor vesnic inzapezite. Daca vremea permite, se urca din Chamonix la cea mai inalta statie de telecabina din lume: Aiguille du Midi, 3777 m, in apropiere de Mont Blanc. Intoarcere in Annecy pentru cazare.

ZIUA 7. ANNECY - MONTREUX - ZERMATT - MATTERHORN – MILANO (515 km)

Dupa micul dejun, deplasare spre Montreux, o placuta statiune pe malul lacului Leman, unde se viziteaza renumitul Castel Chillon. Parcurgem apoi zone montane de o frumusete rara din Tara Cantoanelor, spre Tasch, pentru urcarea cu trenuletul la Zermatt, statiune turistica protejata ecologic (vehiculele motorizate sunt interzise). Optional, ascensiune la cota 3883 m. Privelistea magnifica a celor 38 de piscuri de peste 4000 m va fi “recompensa” pentru temerarii care s-au aventurat sa “pluteasca” cu telecabina deasupra crevaselor ghetarului Matterhorn. Traseul continua spre regiunea Lombardia din Italia. Cazare in zona Milano.

ZIUA 8. MILANO - VENETIA (280 km)

Mic dejun. Tur panoramic al capitalei financiare a Italiei: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel si Domul - pe cat de decorat in exterior, pe-atat de sobru in interior, punand in valoare vitraliile sale unice. Continuam traseul spre Venezia. Croaziera in Venetia spre Piata San Marco, unde se viziteaza Campanilla, Palatul Dogilor si Basilica San Marco, cu fantastice mozaicuri de inspiratie bizantina. Cazare in zona Padova-Venetia.

ZIUA 9. VENETIA - POSTOJNA - BUDAPESTA (720 km)

Mic dejun. Plecare spre Budapesta, tranzitand Slovenia, unde se viziteaza Pestera Postojna, unul din cele mai fascinante fenomene carstice din Europa. Sosire la Budapesta. Optional, croaziera pe Dunare cu sau fara cina. Cazare in Budapesta.

ZIUA 10. BUDAPESTA - BUCURESTI (835 km)          

Mic dejun. Plecare spre  Bucuresti. Sosire seara, in functie de trafic si formalitatile vamale.

 

 

Date de plecare 

Loc in

camera dubla

Supliment

single

A 3-a persoana

in pat suplimentar

Copil 0-6 ani

Copil 6-12 ani

19.06

469

169

449

285

429

10.07, 04.08, 24.08, 11.09

485

179

465

295

445

Preturile sunt exprimate in EUR/persoana. Copiii beneficiaza de reducere daca sunt cazati in camera cu doi adulti.

Grup minim 40 persoane.

 

Servicii incluse:

Servicii neincluse:

 · transport cu autocar modern, clasificat 3*;

 · 9 cazari cu mic dejun in hoteluri de 2-3*;

 · vizitele cuprinse in program;

 · ghid insotitor din partea agentiei pe traseu (insotitorul nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate)

NOTA: Pretul este valabil pentru grup de minim 40 persoane

· asigurari (storno, medicala);

· intrarile la obiectivele turistice si servicii de ghizi locali;

·telecabina in Chamonix, trenuletul in Zermatt, telecabina in Matterhorn, urcarea la Neuschwanstein;

· vaporasul la Venetia (cca. 15 eur/pers);

· excursiile optionale (minim 30 participanti): Schaffhausen (15 eur/pers, inclusiv intrarea),  Chamonix-Mont Blanc (25 eur/pers), croaziera la Budapesta (30 eur/pers cu cina)

 

Rezerva online

Circuit de grup cu autocarul, Elvetia - Austria - Italia