Home » Turism Extern » Brazilia » Circuit de grup ARGENTINA & BRAZILIA


Circuit de grup ARGENTINA & BRAZILIA

Circuit de grup ARGENTINA & BRAZILIA - de la 2395 EURO

Rezerva online

ARGENTINA & BRAZILIA

In ritm de tango si samba

 

ZIUA 1. BUCURESTI - BUENOS AIRES

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe cursa internationala cu destinatia Buenos Aires a companiei AIR FRANCE; escala la Paris.
ZIUA 2. BUENOS AIRES
Sosire la Buenos Aires. Transfer la hotel. Timp liber la dispozitia turistilor. Cazare la hotel 4*.
ZIUA 3. BUENOS AIRES
Mic  dejun. Intr-un tur panoramic vom admira: Bulevardul 9 Iulie, Bulevarul Santa Fe, Casa Guvernului, Congresul, Teatrul Colon, Puerto Madero, cartierele  San Telmo si La Boca. Plimbare prin Caminito  "Padurea din Palermo". Seara, cina si spectacol de Tango. Cazare la acelasi hotel.

ZIUA 4. BUENOS AIRES
Mic dejun. Continuam vizitarea frumoasei capitale argentiniene cu zona de coasta, cunoscuta sub numele de El Tigre (Tigrul). Acesta este punctul de plecare pentru croaziere spre Insulele din Delta Paraná. Pentru iubitorii de distractii in aer liber, aici puteti gasi multe cluburi sportive si de recreere.  De asemenea va puteti bucura de muzee, iar in weekend de un eveniment tipic local „piata de fructe”. Cazare.
ZIUA 5. BUENOS AIRES - IGUAZU
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru a lua zborul catre Iguazu cu compania Aerolineas Argentina. Transfer la hotel. Cazare la hotel 4*.
ZIUA 6. IGUAZU
Mic dejun. Ne deplasam catre Parcul National Cascada Das (partea braziliana), un loc cu o priveliste magnifica spre Cascada Iguazu - partea argentiniana. Urmeaza o calatorie cu elicopterul prin parc pentru a ne bucura de minunatele cascade. Intoarcere la hotel pentru cazare.
ZIUA 7. IGUAZU
Mic dejun. Plecam catre Bella Vista, deplasandu-ne pe cunoscuta Sosea Nationala Nr. 2, prin Parcul National Iguazu.  Vom admira cascadele Dos Hermanas, Mbiguá, Chico, Ramirez, Bosetti si impresionantul San Martin. In Bella Vista vizitam Alvar Nunez si Lanusse. Traversam pasarele inguste pana la Cataracta Union pentru a admira Gatul Diavolului, o cascada impresionanta cu o cadere de 84 metri, inconjurata de o ceata permanenta care formeaza un curcubeu. Cazare la acelasi hotel.
ZIUA 8. IGUAZU - RIO DE JANEIRO
Mic dejun si transfer la aeroport pentru zborul catre Rio de Janeiro. Transfer la hotel. Cazare Rio de Janeiro.
ZIUA 9. RIO DE JANEIRO
Mic dejun. Plecam de la  hotel pentru a vizita uimitoarea statuie Christos Mantuitorul, una dintre minunile naturale din Rio de Janeiro. Pentru a ajunge acolo traversam cartierele Laranjeirasy de Cosme Velho. Din gara Corcovado, vom lua trenul care trece prin Padurea Tijuca, cea mai mare padure urbana din lume (3.000 de hectare de padure tropicala). In varful muntelui, vizitatorii se pot delecta cu statuia de 36 de metri, cu o vedere panoramica spectaculoasa asupra orasului. Traseul de intoarcere va fi prin tunelul Rebouzadas, care ne va duce catre Laguna Rodrigo de Freitas, o zona cu dealuri verzi si gradini luxuriante. Cina la unul din cele mai renumite restaurante, pentru a savura o friptura delicioasa, servita intr-un bufet suedez stil Rodizio. Dupa cina ne delectam cu muzica specifica braziliana, cu dansuri si costume de carnaval. Cazare la acelasi hotel.
ZIUA 10. RIO DE JANEIRO
Mic dejun. Vom incepe turul cu celebrele plaje Leblon, Ipanema, Copacabana si Leme, ajungand de la plaja Vermelha, in cartierul Urca. Urcam cu telecabina, in doua etape, pentru a ajunge in varful Muntelui Pan de Azucar (Painea de zahar), unde ne vom lasa fascinati de privelistea panoramica si convinsi de frumusetea acestui oras. Drumul de intoarcere va fi prin Parcul Flamengo cu oprire la Noua Catedrala din centrul orasului. Intoarcere la hotel.

 

 

ZIUA 11. RIO DE JANEIRO
Mic dejun.  Vom intra intr-o minunata lume a viselor, cu o plimbare de aproximativ 100 kilometri de-a lungul Coastei Pescarilor din Itacurussá, trecand pe langa plantatii de bananieri si sate incantatoare. Aici, natura a raspandit in intreg golful nu mai putin de 300 de insule care par stanci plutitoare, acoperite de vegetatie luxurianta, odihnindu-se pe apele de un verde smarald. In Itacurussa ne imbarcam pe vas pentru o croaziera prin apele Golfului Sepetiba. Vom inota si vom face plaja pe una din insulele nelocuite unde va acosta vasul. Dupa aceasta excursie, ne indreptam catre o insula frumoasa, pentru un pranz cu fructe de mare, precum si o varietate de salate si paine proaspata. Calatoria de intoarcere va fi la fel de minunata.Ne putem relaxa in timp ce vom naviga de-a lungul insulelor. Cazare.

ZIUA 12. RIO DE JANEIRO - BUCURESTI
Dupa micul dejun, timp liber pentru shopping. Dupa pranz transfer la aeroport pentru zborul spre Bucuresti, via Paris.

ZIUA 13. Sosire in Bucuresti.

 

Data de plecare 

Loc in

camera dubla

Supliment

single

A 3-a persoana

in pat suplimentar

Copil 6-12 ani

01.09

2395

595

2295

1895

Preturile sunt exprimate in EUR/persoana. Copiii beneficiaza de reducere daca sunt cazati in camera cu doi adulti. Grup minim 25 pers.

Pretul include:

Pretul nu include:

• bilet avion Bucuresti-Buenos Aires/Rio de Janeiro-Bucuresti, cu escala la Paris, compania Air France;
• transport avion Buenos Aires-Iguazzu/Iguazzu-Rio de Janeiro;

• transport cu autocar modern pe parcursul circuitului;
• excursiile incluse in program cu ghid local de limba engleza: excursie in Delta del Tigre cu vaporasul; excursiile la Cascada Iguazzu pe partea argentiniana si pe partea braziliana; excursie si urcarea cu funicularul pe Corcovado; croaziera cu pranz in Golful Sepetiba;
• 9 cazari cu mic dejun la hoteluri 4*;
• cina festiva cu spectacol "Sabor a Tango";

• spectacol de samba cu cina;

• ghid insotitor din partea agentiei pe traseu (insotitorul nu are dreptul de a oferi explicatii la obiectivele turistice din strainatate)

• taxele de aeroport si securitate: 550 eur/pers (obligatorii, pot suferi modificari);
• intrarea la Parcul national Iguazzu: 35 eur/pers;
• tips-uri pentru ghizi locali si soferi: 50 USD/pers (se achita la insotitorul de grup, cel tarziu la sosirea in Argentina);
• asigurari (storno, medicala);
• alte servicii decat cele mentionate.

 

 

 

Rezerva online

Circuit de grup ARGENTINA & BRAZILIA