Home » Turism Extern » Italia » Circuit SENIORI la ROMA, 6 zile


Circuit SENIORI la ROMA, 6 zile

Circuit SENIORI la ROMA, 6 zile - de la 399 EURO

Rezerva online

 Circuit SENIORI la ROMA, 6 zile

 

SENIORI la ROMA

 

Plecare: 12.10.2016 (6 zile/5 nopti)

 

Ziua 1  BUCURESTI – ROMA

Intalnire la ora  09:40  dimineata pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) – terminalul Plecari - cu insotitorul roman de grup pentru imbarcarea pe cursa TAROM cu destinatia Roma. Sosire la Roma la ora locala 12:50. Transfer in oras pentru participarea la un tur cu opriri la principalele obiective turistice: Colloseum, Forumul Roman, Forumul Imperial cu Columna lui Traian, Circus Maximus. Cazare la hotel de 4* standard local sau similar din lantul SEBRAELI www.sebraeli.net (in opinia agentiei echivalent 3* standard international). Dupa-amiaza, timp liber pentru cumparaturi.

Ziua 2 ROMA –vizita optionala la VATICAN

Mic dejun la hotel. Zi dedicata, dupa preferinte, plimbarii in cartierul Trastevere, un cartier tipic roman, cu strazi inguste si case medievale sau optional se poate organiza vizitarea Bisericii San Pietro si a Muzeelor Vaticanului, unde se afla expusa una dintre cele mai mari colectii de arta din lume, incluzand obiecte etrusce, capodopere ale Greciei antice si opere ale marilor artisti de la Rafael la Leonardo da Vinci.

Ziua 3              ROMA -  FLORENTA – ROMA (excursie optionala)

Mic dejun matinal la hotel, urmat de excursie optionala de o zi la Florenta, unde vom vizita (tur pietonal) Piazza della Signoria, Catedrala Santa Maria del Fiore, Ponte Vecchio. In incheierea turului de oras, in functie de timpul ramas disponibil se pot vizita Palazzo Vecchio sau una dintre numeroasele galerii de arta ale orasului. Dupa amiaza intoarcere la Roma.

Ziua 4  Excursie in Insula CAPRI (optional)

Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala in Insula Capri, cu o scurta oprire in portul din Napoli. Excursia dureaza o zi si cuprinde transport cu autocarul, bilete dus-intors pentru ferryboat si insotitor de grup. Alternativ, daca vremea nu permite efectuarea acestei excursii, va puteti plimba pe aleile parcului Villa Borghese din Roma sau pe strazile din centrul vechi al orasului.

Ziua 5 Zi libera in ROMA sau excursie la TIVOLI (optional)

Mic dejun la hotel. Plimbare cu insotitorul de grup pe eleganta Via Condotti, Piazza Spagna, Fontana di Trevi, Pantheon, Piazza Navona. Dupa amiaza va puteti delecta cu deliciile oferite de unul dintre restaurantele locale. Optional excursie la Gradinile Tivoli.

Ziua 6 ROMA – BUCURESTI

Mic dejun.  Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Bucuresti, decolare la ora locala 12:10. Sosire la Bucuresti la ora 15:25

 

Pret: 399 EURO/loc in camera dubla

Pret valabil pentru persoanele peste 55 de ani

Supliment camera single: 149 EUR/persoana/pachet

Supliment pentru persoanele sub 55 ani: 25 EUR/persoana/pachet

(se aplica doar daca in camera nu exista niciun ocupant peste 55 ani)

Nu exista reducere pentru a treia persoana in camera dubla (adult sau copil)

 

 

 

 

 

 

 

 

SERVICII INCLUSE:

·         transport cu  avionul Bucuresti – Roma si retur cu compania TAROM

·         5 nopti cazare cu mic dejun la hotel 4* standard local din lantul SEBRAELI www.sebraeli.net sau similar (echivalent 3* standard international)

·         transferuri aeroport – hotel – aeroport

·         tur de oras de jumatate de zi in Roma cu ghid local

·         insotitor roman de grup

 

NU SUNT INCLUSE IN PRET:

·  taxele de aeroport (130 EURO/ persoana, pot suferi modificari) •  intrari la obiectivele turistice; • excursiile optionale • asigurarea medicala si storno (nu sunt obligatorii dar sunt recomandate) • taxa hoteliera impusa de primaria orasului in valoare de 6 euro/zi/persoana, se achita personal la receptie, la sosire.

 

 

GRUP MINIM: 30 PERSOANE

Pentru un numar mai mic de 30 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

Pentru un grup de 26-29 persoane, tariful se majoreaza cu 20 EURO/persoana

Pentru un grup de 20-25 persoane, tariful se majoreaza cu 30 EURO/persoana

        

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):

Bucuresti Otopeni  11:40 – Roma 12:50 / TAROM

Roma 12:10 – Bucuresti Otopeni  15:25 / TAROM

 

Preturi informative pentru excursiile optionale (valabile pentru minim 25 platitori)

-        Tivoli: 60 EUR/persoana

-        Florenta: 105 EUR/persoana

-        Capri: 125 EUR/persoana

 

*zilele in care se organizeaza excursiile optionale sunt orientative, acestea urmand a fi comunicate la sosirea in Roma, pentru o mai buna corelare a programului de grup cu disponibilitatile de la fata locului (autocare, ghizi locali).

Rezerva online

Circuit SENIORI la ROMA, 6 zile